ΧΤΥΠΟΚΑΡΔΙΑ ΣΤΙΣ ΔΙΠΛΑΝΕΣ ΞΑΠΛΩΣΤΡΕΣ (Αστρολογικό παιχνίδι- μάθημα)!

Image
————————————————————————————————————————————–
Ο αστρολογικός αυτός οδηγός είναι μια επιμελημένη εκδοχή του άρθρου του Θωμά Γαζή που δημοσιεύτηκε τον Αύγουστο του 2008 στο Ελληνικό αστρολογικό περιοδικό “Jupiter”.
————————————————————————————————————————————–

Και καλά τώρα, διακοπές πάμε όλοι/όλες μας για τη θάλασσα, τον Ήλιο και τη χαλάρωση… Τι να τις κάνεις όμως τις διακοπές άμα δεν «πεταρίσει» και λίγο η καρδούλα σου; Σου φτάνουν τα μπάνια και η χαλάρωση άμα δεν βουτήξεις το δακτυλάκι σου στο μέλι του έρωτα; Και αν δεν ζήσεις τον Έρωτα (με το Ε κεφαλαίο) στις διακοπές σου πότε θα τον ζήσεις; Στη μιζέρια και στη μαρμάγκα της πόλης που σε μαυρίζει όλους τους υπόλοιπους μήνες της ζωής σου; Ας είμαστε σοβαροί κυρίες και κύριοι! Διακοπές χωρίς έρωτα, πάθος, νύχτες αξημέρωτες κάνουν κάτι σε “χαμομηλάκι”…

Γι’ αυτό και ο ιστότοπος μας σου προσφέρει έναν μοναδικό αστρολογικό οδηγό, έτσι ώστε να ζήσεις φέτος τις διακοπές σου παιχνιδιάρικα, μαγικά και ερωτικά! Στο μυαλό σου ίσως έρχεται η παροιμία: «όπου ακούς πολλά αυγά…». Όμως, η μέθοδος που σου προτείνουμε είναι εγγυημένη! Ακολουθώντας την έχεις πολύ σοβαρές πιθανότητες να βρεθείς σύντομα ζευγαρωμένος/η! Η μέθοδος αυτή είναι πρωτοποριακή γιατί δεν βασίζεται στις κλασικές αρμονίες και δυσαρμονίες ανάμεσα στα ζώδια. Πολλές φορές οι κλασικές σχέσεις των ζωδίων δεν λειτουργούν απόλυτα (το: «είμαι Κριός, είσαι Λέων άρα ταιριάζουμε»), γιατί υπάρχει ένας άλλος αστρολογικός παράγοντας που τις βάζει αυτές σε δεύτερη μοίρα! Ο παράγοντας αυτός είναι η λεγόμενη «οικοθεσία»!

Μη σε φοβίζει αυτός ο μάλλον κινεζοειδής για σένα όρος! Στην ουσία, έχει να κάνει με τους 12 «Οίκους» του ωροσκοπίου! Ούτε η λέξη «Οίκοι» σου χτυπάει κάποια καμπάνα; Μη στενοχωριέσαι! Εδώ δεν θα κάνουμε σεμινάρια αστρολογίας αλλά θα παίξουμε! Αυτό θέλει και ο έρωτας άλλωστε, το παιχνίδι!

Το «ρεζουμέ» των Οίκων είναι το εξής: ο κάθε άνθρωπος είναι (από αστρολογικής άποψης) ένα είδος «ρουλέτας». Σκέψου το ωροσκόπιο του καθενός από μας σαν μία μίνι «ρουλέτα» με 12 χωρίσματα – «τομείς» και με μία «μπίλια» (η οποία αντιστοιχεί στο το ζώδιο που είναι κάποιος)!

Όταν δύο άνθρωποι συναντιούνται, είναι σαν η «ρουλέτα – ωροσκόπιο» του ενός να κάθεται πάνω στη «ρουλέτα – ωροσκόπιο» του άλλου και η «μπίλια» του ενός να πέφτει μέσα σε ένα συγκεκριμένο «τομέα» του άλλου! Κάνοντας το αυτό η κάθε «μπίλια» διεγείρει κάποιες ιδιαίτερες ενέργειες ανάμεσα στους δύο, ενέργειες που χαρακτηρίζουν αποκλειστικά τη δική τους σχέση!

Εδώ βρίσκεται όλο το μυστικό της αλληλεπίδρασης δύο ανθρώπων, η μαγική εκείνη διαδικασία που δημιουργεί σε μεγάλο βαθμό τη λεγόμενη «χημεία» (ή την έλλειψη «χημείας») ανάμεσα σε δύο άτομα! Όλα εξαρτώνται από το σε ποιον τομέα του ενός θα πέσει η «μπίλια» του άλλου! Ή για να το πούμε με καθαρά αστρολογικούς όρους (που δεν χρειάζεται να κατανοήσεις Αυγουστιάτικα – σου τη χαρίζουμε τώρα, αλλά μην ξεχάσεις να παρακολουθήσεις από το Σεπτέμβριο μαθήματα αστρολογίας): «σε μία αλληλεπίδραση δύο ανθρώπων παίζει μεγάλο ρόλο το σε ποιον Οίκο του ενός θα «πέσει» ο Ήλιος (και γενικά οι πλανήτες) του άλλου»!

Και επειδή σου ρίξαμε πολύ θεωρία ενώ εσύ μάλλον είσαι τώρα αραχτός/ή σε κάποια ξαπλώστρα (ή αλα – κάρτ στην άμμο) και καίγεσαι να μιλήσεις στον παίδαρο/στη γυναικάρα δίπλα σου, ιδού τι πρέπει να κάνεις: πρώτα συστήσου, εξήγησε ότι συμμετέχεις σε μία σημαντική αστρολογικο-επιστημονική έρευνα (δεν είναι ψέμα αυτό, όντως μετέχεις) και καπάκι ρώτησε τον/την τι ζώδιο είναι και τι Ωροσκόπο έχει!

Η συνέχεια του άρθρου εδώ: http://astro.getforum.org/topic-t827.html

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s