Το ωροσκόπιο του Μιχάλη Ασλάνη

Ασλάνης Μιχάλης 24712f34510496a2099350e7cc03318d_XL

Ένα “μεγάλο παιδί” αναχώρησε πριν από λίγες μόλις ώρες για το ταξίδι προς τη “μήτρα του Σύμπαντος”. Ο δημοφιλής σχεδιαστής Μιχάλης Ασλάνης που βρέθηκε σήμερα νεκρός στο σπίτι του!

Ο Ασλάνης ήταν Τοξότης με Σελήνη στο ζώδιο των Ιχθύων (οι Ιχθείς του έδωσαν τη χαρακτηριστική ανασφάλεια του αλλά και τη μεγάλη ευαισθησία που του έβγαινε και στο βλέμμα). Υπάρχει και ένας άλλος διάσημος σχεδιαστής με Ήλιο στον Τοξότη και Σελήνη στους Ιχθείς: o βίαια δολοφονημένος Gianni Versace!

Η φωτεινή και αριστοκρατική του εμφάνιση προερχόταν κυρίως από τον Ωροσκόπο του, το Λέοντα – και φυσικά και από τον έντονα ενεργοποιημένο Πέμπτο Οίκο του (ο Ήλιος του, ο Ερμής του, ο Άρης του και ο Δίας του βρίσκονται όλοι συγκεντρωμένοι στον Πέμπτο Οίκο του)! Ο Λέων και ο Πέμπτος Οίκος του ήταν “υπεύθυνοι” και για τη μεγάλη δημιουργικότητα του ενώ το χεράκι της στη φαντασία που διέθετε είχε βάλει προφανώς και η Σελήνη του στους Ιχθείς!

Την υπερευαίσθητη αυτή Σελήνη του την εξασθένισε ακόμη περισσότερο τα τελευταία δύο χρόνια ο διελαύνων Ποσειδώνας, ο οποίος είχε αρχίσει να σχηματίζει μία όλο και πιο στενή σύνοδο μαζί της (για να μην αναφέρουμε και την “Προοδευμένη” του Σελήνη που είχε μόλις μπει στο γεμάτο κραδασμούς ευαισθησίας και “αυτο-διάλυσης” Δωδέκατο Οίκο του).

Επιπλέον, ο περήφανος και αξιοπρεπής Πέμπτος Οίκος του και ο λιονταρίσιος Ωροσκόπος του δεν του επέτρεψαν να συμβιβαστεί με το γεγονός της κάθετης επαγγελματικής, οικονομικής και κοινωνικής του πτώσης και του ευτελισμού του κάποτε ηχηρού ονόματος του…Ακόμη δεν έχει βγει το πόρισμα του ιατροδικαστή αλλά τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι ο Μιχάλης Ασλάνης μπορεί να αφαίρεσε ο ίδιος τη ζωή του (Πλούτωνας στον Ωροσκόπο του / Πρώτο Οίκο του και Σελήνη μέσα στον Όγδοο Οίκο του…)

Θωμάς Γαζής
Copyright: Θωμάς Δ. Γαζής (τα συγκεκριμένα στοιχεία γέννησης μου τα είχε δώσει προσωπικά ο Μιχάλης Ασλάνης)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s