Συναστρία Πέμυς Ζούνη – Μπέσσυς Γιαννοπούλου: Σεξ, ψέματα και βιντεοταινίες;

Σα μια σύγχρονη “μεγα-οβίδα” (από κείνες που φέρουν μέσα τους πληθώρα μικρο-οβιδών) έσκασε στη γενικά επαρχιώτικης αντίληψης Ελληνική κοινωνία η υπόθεση Πέμυς Ζούνη – Μπέσσυς Γιαννοπούλου! Η υπόθεση αυτή φαίνεται να έχει όλα τα συστατικά στοιχεία που τραβάνε το ενδιαφέρον του κόσμου: και “σελεμπριτιά” και αστραφτερά χαμόγελα και αστραφτερές καριέρες και άκρατη φιλοδοξία και χονδροειδή ψέματα και μια λυσσαλέα δικαστική διαμάχη! Και από ότι αναφέρουν τουλάχιστον κάποια ΜΜΕ και “απαγορευμένο” σεξ – και επομένως (αν ισχύει το περί του σεξ) και πάθη και μια άκρως εκδικητική διάθεση της μιας γυναίκας απέναντι στην άλλη! Μιλάμε λοιπόν για ένα από τα πιο πολυδιάστα και πικάντικα σενάρια ζωής, που άνετα θα μπορούσε να μεταφερθεί στον κινηματογράφο και να γίνει blockbuster!


Προσωπικά, μου κέντρισε το ενδιαφέρον αυτή η υπόθεση (ειδικά η “Συναστριακή” της πτυχή)  και έβαλα τα δυνατά μου για να βρω τα ωροσκόπια των δύο αυτών γυναικών. Στην αρχή κατάφερα να βρω μόνο τις ημερομηνίες γέννησης τους, που σημαίνει ότι δεν γνώριζα την ώρα γέννησης τους και φυσικά τον Ωροσκόπο της καθεμιάς.

Μου έκανε αμέσως εντύπωση ότι ανήκουν σε δύο ζώδια που η αστρολογική παράδοση θεωρεί ότι είναι ισχυρά δυσαρμονικά μεταξύ τους. Η Πέμυ είναι μια ελεύθερη και αρκετά “προχωρημένη” Υδροχόος ενώ η Μπέσσυ ανήκει στο παθιασμένο και μυστηριώδες ζώδιο του Σκορπιού!

Αρχικά, είχα στη διάθεση μου μόνο το ωροσκόπιο της Πέμυς και την πληροφορία ότι η Μπέσσυ είναι Σκορπιός. “Τι δουλειά έχει μια Υδροχοίνα να βρίσκεται δίπλα σε μια Σκορπίνα” αναρωτήθηκα σε εκείνη τη φάση. Έβαλα στην οθόνη μου τον (άνευ Ωροσκόπου) χάρτη της Πέμυς και κοίταξα αν έχει τίποτε πλανήτες στο ζώδιο του Σκορπιού. Είδα αμέσως ότι είχε τον πλανήτη Ποσειδώνα εκεί, στις πρώτες μοίρες του Σκορπιού! “Να δεις που η Μπέσσυ είναι γεννημένη Οκτώβριο” σκέφτηκα αμέσως, αναλογιζόμενος ότι σε μια τέτοια περίπτωση ο Ήλιος της Μπέσσυς θα έπεφτε πάνω στον Ποσειδώνα της Πέμυς (σχηματίζοντας όψη συνόδου μαζί του)!

Πώς έφτασα σε αυτό το συλλογισμό; Είναι απλό: ο Ποσειδώνας εκπροσωπεί στη Συναστρία αυτό που λέμε λαικά “την καψούρα”! Επομένως, ο Ποσειδώνας της Πέμυς πάνω στον “σκορπίσιο” Ήλιο της Μπέσσυς θα διήγειρε έναν πλούσιο και αιθέριο συναισθηματισμό ανάμεσα στις δύο αυτές γυναίκες, οδηγώντας τες (ειδικά στα πρώτα στάδια της γνωριμίας τους) κυριολεκτικά σε παραμυθένιους κόσμους! Σε ένα δεύτερο στάδιο βέβαια αυτή η όψη μπορεί να φέρει και εξαπάτηση, κατά συρροή ψέματα, μια βαθιά απογοήτευση…

Η αρχική μου υπόθεση τελικά επαληθεύτηκε μόλις βρήκα την ημερομηνία γέννησης της Μπέσσυς (27 Οκτωβρίου). Γιατί συνειδητοποίησα τότε ότι ο Ήλιος της βρίσκεται στην αρχή του Σκορπιού και όντως πάνω στον Ποσειδώνα της Πέμυς! Υπήρχε λοιπόν ένα στοιχείο που μείωνε τη δυσαρμονία των βασικών τους (ηλιακών) ζωδίων και δημιουργούσε αρκετό ρομαντισμό ανάμεσα τους. Δεν αρκούσε όμως αυτό! Για να έρθουν δύο άνθρωποι με δυσαρμονικά ζώδια πολύ κοντά θα πρέπει να συντρέχουν και κάποιοι άλλοι, σημαντικοί λόγοι, θα πρέπει να αναπτύσσονται και άλλα ισχυρά αστρολογικά στοιχεία “όσμωσης” ανάμεσα τους!

Ένα βασικότατο στοιχείο που μπορεί να επιφέρει μεγάλη “όσμωση” ανάμεσα σε δύο μέχρι πρότινος ξένους ανθρώπους είναι η Σελήνη. Γνωρίζοντας το αυτό, εστίασα την προσοχή μου στις Σελήνες αυτών των γυναικών. Η Σελήνη της Πέμυς βρίσκεται είτε στα τέλη του ζωδίου του Τοξότη είτε στην αρχή του ζωδίου του Αιγόκερου (δεν μπορώ να πω με βεβαιότητα σε ποιο από τα δύο, γιατί δεν γνωρίζω την ώρα γέννησης της). Η Σελήνη όμως της Μπέσσυς βρίσκεται σίγουρα στο ζώδιο του Αιγόκερου (ότι ώρα και αν έχει γεννηθεί τη συγκεκριμένη μέρα). Τότε είναι αρκετά πιθανό και η Σελήνη της Πέμυς να βρίσκεται στον Αιγόκερο! Κάτι τέτοιο θα δημιουργούσε μεγάλη εσωτερική ταύτιση και μια χειμαρρώδη συναισθηματική ροή ανάμεσα στις δύο αυτές γυναίκες!

Μια Σελήνη στον Αιγόκερο μπορεί να δώσει μεγάλη φιλοδοξία στο άτομο και επιπλέον (όχι πάντα βέβαια) σκληρότητα και “ωφελιμισμό”. Η δε συγκεκριμένη Σελήνη βρίσκεται τώρα στο στόχαστρο κάποιων εξαιρετικά κρίσιμων επιρροών, αφού και τα τρία “κακά παιδιά” της αστρολογίας (οι πλανήτες Άρης, Κρόνος και Πλούτωνας) σχηματίζουν (λίγο πολύ) μια ισχυρότατη σύνοδο μαζί της! Οι σκληρές αυτές πλανητικές όψεις μπορούν να φέρουν μεγάλα εμπόδια και αντιξοότητες στη ζωή ενός ανθρώπου – και παράλληλα να τον οδηγήσουν σε θεαματική επαγγελματική πτώση ή και σε μια γενικότερη κοινωνική απαξίωση!

Είχα ήδη κάνει μια προ-δημοσίευση αυτού του άρθρου στο Facebook όταν διάβασα εκεί το σχόλιο μιας διαδικτυακής φίλης (της Ελένης Μοτάκη) που μας πληροφορούσε ότι η ίδια η Πέμυ Ζούνη είχε πει σε συνέντευξη της ότι είναι Υδροχόος, με Ωροσκόπο Καρκίνο και Σελήνη στον Τοξότη! Αν και είμαι επιφυλακτικός απέναντι σε τέτοιου δηλώσεις (συμβαίνει συχνά ο Ωροσκόπος του ατόμου να είναι άλλος από αυτόν που δηλώνει) εξ ανάγκης έπρεπε να βασιστώ σε ότι δήλωσε η Πέμυ.

Αν ισχύει λοιπόν η εκδοχή με τη Σελήνης της Πέμυς στο ζώδιο του Τοξότη, οι δυο αυτές γυναίκες φαντάζουν ακόμη πιο “ξένες” μεταξύ τους (Υδροχοίνα με Σελήνη στον Τοξότη η Πέμυ, Σκορπίνα με Σελήνη στον Αιγόκερο η Μπέσσυ. H μέρα με τη νύχτα δηλαδή – αν και αυτό αποτελεί από μόνο του ένα ενδιαφέρον σχήμα)!

Ας δούμε όμως τώρα το πλήρες ωροσκόπιο της Πέμυς Ζούνη (η ώρα γέννησης της είναι υποθετική – με προσέγγιση μισής ώρας περίπου):

Όπως βλέπετε, ο Ωροσκόπος της είναι (κατά δική της δήλωση) ο Καρκίνος. Αυτό αλλάζει ριζικά τις ισορροπίες στη σχέση της με τη Μπέσσυ. Βλέπετε, το ζώδιο του Καρκίνου είναι εξαιρετικά αρμονικό απέναντι στο ζώδιο του Σκορπιού.

Υπάρχει όμως και ένα άλλο ισχυρότατο στοιχείο “όσμωσης” ανάμεσα στις δύο αυτές γυναίκες. Ο Ήλιος της Πέμυς βρίσκεται μέσα στον Όγδοο Οίκο της! Ο Όγδοος Οίκος συνδέεται αρχετυπικά με το ζώδιο του Σκορπιού. Άρα, κατά κάποιον τρόπο, η Πέμυ εκτός από Υδροχόος είναι σε μεγάλο βαθμό και Σκορπίνα! Όπως καταλαβαίνετε, αυτό το στοιχείο τη φέρνει πολύ κοντά στη Μπέσσυ, που έχει τον Ήλιο της στον Σκορπιό (εξηγώ αναλυτικά τι ακριβώς συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις στο άρθρο μου “Λανθάνουσα Συναστρία”!) Σταδιακά λοιπόν τα ωροσκόπια τους αρχίζουν να γίνονται πολύ πιο αρμονικά από ότι έδειχναν στην αρχή.

Δείτε παρακάτω το ωροσκόπιο της Μπέσσυς Γιαννοπούλου:

Με εντυπωσιάζει το γεγονός ότι η Αφροδίτη της κάνει στενή σύνοδο  με τον πλανήτη Ουρανό! Αυτό είναι κατά την άποψη μου άλλο ένα στοιχείο “Λανθάνουσας Συναστρίας” που φανερώνει ότι η Μπέσσυ ζευγαρώνει ιδανικά με ανθρώπους που εκπροσωπούν “ουράνιες” ενέργειες (όπως π.χ. η Πέμυ, που είναι Υδροχόος). Επίσης, η συγκεκριμένη σύνοδος μπορεί να δηλώνει ότι η Μπέσσυ κάνει ασυνήθιστες σχέσεις, αντισυμβατικού χαρακτήρα. Κάτι φυσικά που φαίνεται να κάνει και η Πέμυ, όντας υδροχοίνα και έχοντας την Αφροδίτη της στο “υπερβατικό” ζώδιο των Ιχθύων.

Σε αυτή τη φάση της ζωής της η Πέμυ δέχεται τον διελαύνοντα Πλούτωνα μέσα στον Έβδομο Οίκο της (τον Οίκο των σχέσεων, της συνεργασίας, του γάμου). Πρόσφατα, μου έτυχε να συμβουλεύσω δύο γυναίκες που είχαν παρόμοια Ωροσκόπο Καρκίνο και διελαύνοντα Πλούτωνα στον ΄Εβδομο Οίκο τους. Και οι δύο μου ανέφεραν τρομαγμένες ότι “τις κυνηγάει ο πρώην άντρας τους για να τις σκοτώσει”! Για να μην παρεξηγηθώ, δεν λέω εδώ ότι όποιος/α έχει διελαύνοντα Πλούτωνα στον Έβδομο Οίκο του/της θα πάθει κάτι κακό από τον/την νυν/πρώην σύντροφο του. Ανέφερα τα δύο συγκεκριμένα παραδείγματα για να σας δώσω να καταλάβετε ότι ο Πλούτωνας μπορεί να φέρει από ακραίες μέχρι και εφιαλτικές εμπειρίες στη ζωή του ατόμου. Είναι ικανός να το κάνει και αυτό!  Όχι πάντοτε όμως και όχι φυσικά σε όλες τις περιπτώσεις! Θα έλεγα ότι εξαρτάται από το επίπεδο συνειδητότητας του κάθε ατόμου.

Για να πάμε όμως λίγο και στη Συναστρία τους, από τη στιγμή που η Πέμυ έχει Ωροσκόπο Καρκίνο η “αιγοκερίσια” Σελήνη της Μπέσσυς πέφτει (κατά πάσα πιθανότητα) στον εξαιρετικά ζευγαρωτικό και ερωτικό Έβδομο Οίκο της Πέμυς! Αυτό το στοιχείο είναι ίσως το πιο κορυφαία ενωτικό στη συγκεκριμένη Συναστρία. Γιατί δεν πυροδοτεί απλά την ερωτική έλξη αλλά δημιουργεί και μία έντονη διάθεση συνεργασίας και γενικά “μοιράσματος”!

Το ότι οι δυο τους δραστηριοποιήθηκαν έντονα (από κοινού) σε έναν καλλιτεχνικό τομέα το δείχνει χαρακτηριστικά η σύνοδος του Άρη της Πέμυς με τον Ποσειδώνα της Μπέσσυς. Η Πέμυ δρούσε περισσότερο σαν η κινητήριος δύναμη, που έπαιρνε δυναμικά πρωτοβουλίες αλλά η Μπέσσυ “απογείωνε” τα σχέδια τους, τροφοδωτώντας τα με περισσή (υπερβολική;) φαντασία και έμπνευση.

Κλείνοντας, θα ήθελα να καταγράψω μια πλανητική όψη που θεωρώ κομβικού χαρακτήρα στο γενέθλιο ωροσκόπιο της Πέμυς Ζούνη. Το τετραγώνο ανάμεσα στη Σελήνη και την Αφροδίτη της. Σε μια γυναίκα το συγκεκριμένο τετράγωνο μπορεί να δημιουργήσει μια αρνητική “εσωτερική εικόνα” – ειδικά σε ότι αφορά τη γυναικεία της φύση και τη θηλυκότητα της. Μπορεί αυτή η ίδια να “αυτο-υπονομεύεται” και να θεωρεί ότι είναι πολύ λιγότερο “ζεστή” και επιθυμητή από ότι είναι στην πραγματικότητα.

Υπάρχουν φυσικά αρκετά ακόμη ενδιαφέροντα στοιχεία που θα μπορούσαμε να αναφέρουμε αλλά σταματάω εδώ, γιατί η πλήρης ερμηνεία μιας Συναστρίας παίρνει δεκάδες σελίδες.

Θωμάς Γαζής
Copyright: Θωμάς Δ. Γαζής

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s